"Булінг: зупинимо насильство разом"

Сьогодні учні 8-9 класу з педагогом організатором обговорювали тему, яка набула особливого значення в нашому суспільстві - це булінг. Це серйозна проблема, яка стосується нас усіх, і важливо обговорювати це питання відкрито та чесно.

Булінг - це не лише слова чи вчинки, що завдають фізичні або емоційні травми. Це порушення нашого спільного простору, де кожен з нас має право на повагу та безпеку. Чи стали свідками ми, чи самі були жертвами, важливо висловити свою позицію та прийняти активну участь у боротьбі з цією проблемою.

Учасники освітнього процесу обговорили причини, що лежать в основі булінгу, та спробували з'ясувати, яким чином ми можемо попередити це явище в різних сферах нашого життя - в гімназії, онлайн-спільнотах.

Виконували вправу «Я зможу допомогти», де учні шукали шляхи захисту та безпечної поведінки в різних ситуаціях; Писали психологічні характеристики учасників булінгу.

Булінг не має місця в нашому світі. Всі ми маємо право на повагу та безпеку, і тільки разом ми можемо зробити наше оточення кращим для всіх нас. #СтопБулінг #ЗаПовагуТаБезпеку.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування