Громадська спілка «Освіторія» та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Міністерством освіти і науки України (МОН) розпочав масштабний проєкт «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат»🏃

На меті проєкту – навчити вчителів вимірювати та долати освітні втрати в учнів🧑‍🏫. У нашу гімназію 21 лютого 2024 року завітала 🤩🥳тренер Наталія Немировська 😍, учителька української мови та літератури ЗЗСО І-ІІІ ст. №4 м.Гайсин Гайсинської міської ради, 🤩🥳півфіналістка конкурсу “Global Teacher Prize Ukraine-2018”, 🥳🫠фіналістка Всеукраїнського освітньо – методологічного відбору « Родовід Учитель 2023», 😍🥰одна із співавторів «Абеткового словограю», посібника « Пізнай мистецтво художнього слова», 💫😱авторка вебінарів і тренінгів.

😇🤓Педагогічні працівники гімназії інтенсивно🎯 та творчо🧩🕹️🎨 працювали, відчули себе учнями👼🎤, а також активно долучилися до мовознавчої гри в рамках ДНЯ РІДНОЇ МОВИ🇺🇦🪄! Наповнювали власні кейси з цікавими ідеями🤫, що допоможуть учням подолати освітні втрати🤗. Відбулась якісна комунікація між учителями🌞, кожен учасник мав можливість примножити свої знання з актуальної теми. 💫Учителі створювали адвент - календарі🗓️📆, озвучували мультфільми🎥🎙️ і не тільки🎭. А іще навчилися працювати з вебресурсами🏆 Flinga, Gimkit, стратегією «Джигсоу », стратегією розвитку критичного мислення - "Рафт" та іншими🤫.

🥇Тренінг з подолання освітніх втрат є дуже важливим для педагогічних працівників, які стикаються з ситуаціями, де учні зазнають втрати або травми, які можуть вплинути на їхню навчальну діяльність. 🗂️Під час такого тренінгу фахівці навчаються розуміти емоційні та психологічні аспекти, що пов'язані з освітніми втратами учнів, а також вивчають методи та стратегії підтримки і допомоги в цих ситуаціях. 🔏Тренінг може допомогти педагогам виявити та врахувати потреби дітей, які пережили втрати, та створити сприятливе середовище для їхнього подальшого розвитку й навчання🌈. Такі тренінги дозволяють створити позитивну🙃🫠 атмосферу в навчальному закладі та сприяють покращенню якості освіти для всіх учнів.

🎉🏫Педагогічний колектив гімназії щиро дякує за змістовний🗃️, креативний🧿 та інтенсивний📈 тренінг Наталі Вікторівні💌 та в очікуванні продовження🌈! ⚡Далі буде...

📚Навчання вчителів реалізується ГС «Освіторія» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та фінансової підтримки Глобального партнерства в галузі освіти (GPE) та Уряду Японії.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування