Команди супроводу дітей з особливими потребами Зарванецької гімназії під керівництвом заступника директора з НВР провели свої засідання✍️

🍀☀️Для навчання кожного учня з особливими освітніми потребами працює команда🤝 фахівців і координація їхньої роботи важлива для досягнення позитивного результату☝️.

Саме тому 21.12.23 року команди супроводу дітей з особливими потребами Зарванецької гімназії під керівництвом заступника директора з НВР провели свої засідання✍️. Чотири команди зібралися за розробленим графіком, щоб обговорювати питання, які стосуються дітей з особливими потребами.📑Кожне засідання було чітко сплановане і мало на меті обговорити : виконання ІПР, результати виконання ІНП, поставити цілі на ІІ семестр, а також розглянуто ряд інших питань.⏳Одним із основних питань, якими команди займалися, було визначення індивідуальних потреб кожної дитини для реалізації довгострокової мети. Інформація про кожну дитину була обмінена між учасниками засідання з метою спільної роботи над ефективними стратегіями та підходами.🔃Команди також обговорили питання про партнерські взаємини між батьками, вчителями та фахівцями ІРЦ. 💬Засідання команд супроводу дітей з особливими потребами були конструктивними і відкритими форумами для спільної роботи та обміну думками💭🤝Інклюзивно-ресурсний центр Якушинецької сільської ради.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування