Мистецтво - бути вчителем

Мистецтво - бути вчителем

Мистецтво - бути вчителем. З нагоди Дня вчителя дев’ятикласники подарували педагогам щирі вітання, позитивні емоції, радісну атмосферу свята. З вітальним словом виступив директор школи Довгань Володимир Васильович. Учителі, у свою чергу, подякували випускникам за подароване свято, позитив і гарний настрій. Саме в цей день лідери учнівського врядування мали можливість попробувати себе в ролі педагога, зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем.

Захід проводився з метою пропагування серед учнівської молоді основних засад місцевого самоврядування, формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління - майбутнього нації.

Робочий день розпочався з апаратної наради лідерів врядування. Лідер учнівського врядування школи Семенюк Оля виконувала обов’язки директора школи, Шестакова Надія – заступника з навчально-виховної роботи. Оля привітала «колег» з Днем самоврядування та побажала успіхів у проведенні уроків.

Весь освітній процес школи в цей день проходив під чітким контролем дублерів адміністрації школи. І для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням. Самостійно складали конспекти уроків, підбирали цікавий матеріал. Отже, «майбутні вчителі» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків.

Усі з великим нетерпінням чекали цього дня та хвилювалися. Але, як потім з’ясувалося, хвилюватися було нічого. Учні 1-8 класів були задоволені. Уроки сподобалися, бо все проходило цікаво і захоплююче. Учні отримали задоволення ще й від того, що їхні знання були оцінені високими балами.

Досягнення цього дня стали безцінним досвідом, залишивши в пам'яті незабутні враження і спогади на все життя.

« повернутися

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування