Педагогічний колектив КЗ «Зарванецька гімназія» з 21.01.2022 р. по 03.02.2022 р здійснює освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання для здобувачів освіти 1-9-х класів.

Педагогічний колектив КЗ «Зарванецька гімназія» з 21.01.2022 р. по 03.02.2022 р здійснює освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання для здобувачів освіти 1-9-х класів. Доступ до навчального контенту, домашніх завдань, форм контролю здійснюється через групи Viber та платформ Google Meet, Google Classroom відповідно до розкладу уроків та дзвінків для здобувачів освіти 1-9 класів (наказ № 56 від 01.09.2021 «Про режим роботи гімназії»). У разі змін в організації освітнього процесу в режимі реального часу, вчитель завчасно повідомляє здобувачів освіти.
Нагадуємо, що під час дистанційного навчання здійснюється оцінювання здобувачів освіти їх вчителями. Тому просимо відповідально та ретельно виконувати вказівки педагогів, вчасно готувати домашнє завдання та проходити електронне тестування!

ВАЖЛИВО!

Задля організації освітнього процесу здобувачів освіти під час карантинних обмежень заклад використовує синхроне та асинхронне навчання -
тип навчання, в процесі якого обмін інформацією та інтеракціями між його учасниками - вчителями та учнями, здобувачів освіти між собою чи з електронними засобами навчання - відбувається не у реальному часі. Електронні ресурси, що використовуються для підтримки асинхронного навчання, включають у себе електронну пошту, соціальні мережі, електронні носії, інтернет-форуми, дистанційні платформи та хмароорієнтоване середовище від Google.

« повернутися

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування