Сховища земної мудрості (виставка до Дня бібліотеки)

Сховища земної мудрості (виставка до Дня бібліотеки)

З давніх – давен людина почала збирати книги. Багаті правителі вважали за свій обов’язок та честь мати при своїх палацах бібліотеки. Ще і слова такого не було «бібліотека», а зібрання книг вже існувало.

Сьогодні кожна бібліотека – острівець духовності, а кожен бібліотекар – хранитель духовних скарбів. А ще бібліотека – Берегиня національної культури, скарбниця творчості народної.

Великий французький письменник-гуманіст Антуан де Сент-Екзюпері писав: “Найбільша розкіш на світі – це розкіш людського спілкування”. Саме дефіцит доброти, зростаюче почуття самотності, невпевненості у завтрашньому дні вимушують йти до бібліотеки не лише за книгою, а й заради спілкування.

30 вересня з нагоди Дня біблітеки в Зарванецькій ЗОШ І-ІІ ступенів була організована виставка «Новинки літератури»

Роль шкільної бібліотеки в освіті загальновідома, існує безліч доказів того, що шкільна бібліотека має дуже важливе значення для успішності учнів. Школярі різних країн отримують освіту та готуються до життя в глобальному суспільстві. Вони мають навчитися використовувати інформацію та технології ефективно, безпечно, відповідально, творчо й критично, щоб бути повноправними творцями й учасниками суспільного життя.

« повернутися

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування