Слава захисникам України!

Слава захисникам України!

14 жовтня ми на державному рівні відзначаємо День захисника України.

Протягом тижня у всіх класних колективах КЗ « Зарванецька гімназія » відбулися години спілкування «Слава героям України!», «Нам Україна вище над усе!»

Учні 8 класу з учителем Стебло Т.В. об’єдналися і уклали календар-хроніку війни та провели вікторину «Що ми знаємо про козаків?». В сучасному форматі була проведена година спілкування «День захисників і захисниць: вивчаємо історію України за шевронами ЗСУ» у 7 класі з учителем Мельником В.О. який познайомив учнів з різними формуваннями ЗСУ, вивчаючи їхні шеврони. Учні мали змогу почути дивовижні історії та легенди, що цупкими нитками зашиті у шеврони українських захисників. А ще дізнались, якому звіру від рф на емблемі розвідки протистоїть українська сова.

У 3 класі вчителем Замороцькою О.І. були проведені онлайн «Козацькі забави».

До Дня захисника України учениця 5 класу Бондар К. склала патріотичний вірш «Україна»

Мільйони людей вірять, що небо нашої України - матері буде мирним, адже його оберігають славні воїни, їм довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир!

І ми – молоде покоління, зробимо все щоб виконати свій обов'язок перед Батьківщиною, щоб наше українське небо було мирним і безхмарним!

Фотозвіт

« повернутися

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування