Сьогодні 10 листопада у 2 класі відбувся тематичний вечір : Краса української мови та поезії - окраса рідного краю восени!

Сьогодні 10 листопада у 2 класі відбувся тематичний вечір: Краса української мови та поезії - окраса рідного краю восени!

Підготовка до нього відбувалась таким чином :
- Вивчити вірш про осінь та продекламувати його із виразністю. - Одягнути одяг кольору осені - жовтий, помаранчевий, коричневий. (або атрибут даного кольору, будь-що: штани, заколка, шарф, брошка, браслет, галстук, взуття...) .-При бажанні - мальонок про осінь.
А що передувало до даного вечора?
#челендж#виклик#Краса_природи_восени!#Який тривав із 22 жовтня до 10 листопада.
Що необхідно було зробити? -Піти на прогулянку.
- знайти гарне місце -зібрати листя ІНШОГО дерева. -зробити фото сім'єю (можна усі, а це найкраще) і виставити фото у групі "2 клас" у вайбері та надати підпис #челендж#виклик @....наступному учаснику.

Мета даного челенджу та вечора була така :1звернути увагу на красу осені, бачити зміни, які описуються в українській поезії про осінь.2 вчитись відповідальності у своїх діях один до одного.3 навчитись бачити особливості у кожному (у що я одягнена/одягнений). 4отримати багато позитивних емоцій та провести час із сім'єю та із користю під час прогулянки .6розвивати увагу, спостережливість, позитивні емоції; навчитись фіксувати спостереження шляхом фотозйомки. 7.Виховувати любов до краси природи рідного краю восени.
Красива осінь вишиває клениЧервоним, жовтим, срібним, золотим.
А листя просить: – Виший нас зеленим!
Ми ще побудем, ще не облетим!... Ліна Костенко
#челендж#виклик# Краса_природи_восени!
Керівник - Замороцька О. І.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування