Тиждень безпеки дорожнього руху в КЗ «Зарванецька гімназія»

Тиждень безпеки дорожнього руху в КЗ «Зарванецька гімназія»

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

З 15 по 19 листопада в школі пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях села, заміських дорогах, у транспорті, профілактиці екстремального хобі-зачепінгу.

У рамках Тижня були проведені різноманітні тематичні заходи відповідно до розробленого плану:

- Єдиний національний урок на тему «Безпечна дорога додому» в рамках національного проекту «Безпечна країна» з використанням Youtube-каналу «Безпечна країна»;

- педагоги закладу долучитись до круглого столу у Міністерстві освіти та науки України із Zoom-підключенням з питань безпеки дітей та молоді на дорогах, методики проведення навчально-виховної роботи з безпеки дорожнього руху;

- учителі 1-4 класів із здобувачами освіти переглянули мультфільми з теми безпеки дорожнього руху;

- педагог-організатор Стінянська Л.В. із здобувачами освіти випускного класу створили соціальний відеоролик під назвою «Найкращий спосіб зберегти своє життя на дорозі – завжди дотримуватись правил дорожнього руху»

- учні 2 класу (класний керівник Замороцька О.І) взяли участь у черговому дев'ятому всеукраїнському проєкті - "ЯК ДОРОГУ ПЕРЕЙТИ?" Олександра Зімби. Після проведеного проєкту усі учасники отримали нагороди «Свідоцтво про участь у заході» та «Подяки за активну участь в організаціїї та проведенні Всеукраїнського проекту «Як дорогу перейти?».

Під час проведених заходів діти розгадували загадки, малювали дорожні знаки, грали в рольові ігри, переглядали мультиплікаційні й документальні відеофільми. Упродовж тижня школярі мали змогу ознайомитись із тематичною полицею у шкільній бібліотеці «Правила дорожнього руху – твої правила»;

Проведені заходи проходили з урахуванням всіх належних протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), вони були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

Фотозвіт

« повернутися

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування