УЧНІ КЗ «ЗАРВАНЕЦЬКА ГІМНАЗІЯ» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНІЙ ГРІ «СОКІЛ» («ДЖУРА»).

У цей важкий для усієї держави й кожного українця час, коли в країні триває війна, а військові дії ведуться ворогом не тільки засобами вогневого, а ще й інформаційного ураження, спрямованими на знищення всього українського, особливої актуальності набуло питання патріотичного виховання молоді, як одної з основних складових державної політики.

3 травня в Якушинецькій ТГ стартувало проведення військово-патріотичної гри «СОКІЛ» («ДЖУРА»). За першість змагалися 5 команд громади серед них і учні нашої гімназії. Проведенню заходів передувала понад двохтижнева теоретична й практична (спортивна та військова) підготовка учнів.

Юні джури гімназії продемонстрували свою вправність, муштровий вишкіл, орієнтування на місцевості, влучність у стрільбі та здобули перемогу І місце в конкурсі «ВПОРЯД» ІІ етапу Всеукраїнської дитячо – юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джури).

До організації і підготовки учнів долучився місцевий бізнес ТОВ «ПАНТО УКРАЇНА», який зробив щедрий подарунок учасникам змагань закупивши кожному футболку і кепку з логотипом «Джури».

Учні були у захопленні від подарунків. Цей щедрий жест є чудовим прикладом того, як меценати можуть позитивно впливати на життя своїх громад. Школярі дуже вдячні за щедрий подарунок.

Наснаги й натхнення Вам, дорогі патріоти.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування