В КЗ «Зарванецька гімназія» пройшов Всеукраїнський онлайн-урок профорієнтації для учнів 9 класу

В КЗ «Зарванецька гімназія» пройшов Всеукраїнський онлайн-урок профорієнтації для учнів 9 класу

12 жовтня відбувся всеукраїнський онлайн-урок профорієнтації для здобувачів освіти, який мав на меті допомогти молодому поколінню визначитися з професією своєї мрії, мотивувати учнів на побудову успішної кар’єри та реалізацію себе в нашій країні.

Здобувачі освіти уважно слухали відомих успішних українців у своїй професії, зокрема шеф-кухара і телеведучого, який входить до топ-50 кухарів світу, Євгена Клопотенка, народного депутата, олімпійського чемпіона Токіо-2020 Жана Беленюка, чемпіонку світу з паракарате, телеведучу та громадську діячку Уляну Пчолкіну та кар'єрного радника Ганну Резніченко, яка провела майстер-клас «Як визначити професію своєї мрії».

Зокрема класний керівник 9 класу Стінянська Л.В ознайомила учнів з варіантами подальшого навчання та професійного розвитку, провела тестування інтересів та здібностей учнів за допомогою всеукраїнського профорієнтаційного проєкту «Обери професію своєї мрії».

Кожна людина абсолютно індивідуальна, і батькам, що допомагають своїй дитині з вибором професії, потрібно не забувати про це. І якщо вдається помітити, що дитина з дитинства проявляє свої здібності в мистецтві (музиці, малюванні, акторській майстерності), не потрібно змушувати його стати хіміком або бухгалтером. Адже існує безліч професій, в яких нинішній школяр зможе знайти себе і повністю реалізуватися. Кожна людина повинна бути на своєму місці.


« повернутися

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування