Захоплива подорож у світ правових знань: Резюме Тижня Права

Сьогодні в рамках тижня права до гімназії завітали запрошені спеціалісти з правових знань головний юрист сектору «Вінницьке бюро правової допомоги 2» відділу безоплатної правової допомоги Вінницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги - Куксіна Крістіна Андріївна, Начальник служби у справах дітей Якушинецької сільської ради – Кучер Юлія Вікторівна, поліцейський офіцер громади Близнюк Олег Олександрович.

Учні мали можливість отримати практичні поради від спеціалістів, дізнались як захистити свої права у гімназії, на прикладі із судової практики дізнались про юридичну відповідальність за вчинення правопорушень.

Цей тиждень в гімназії був наповнений заходами, спрямованими на підвищення правової грамотності та усвідомлення важливості правових норм у нашому суспільстві.

Окрім зазначеного вище, вчителем правознавства, в закладі були проведені правові уроки, на яких учасники мали можливість застосовувати свої знання у практичних ситуаціях через рольові гри та вирішення кейсів. Це дозволило краще розуміти, як правові принципи застосовуються на практиці та взаємодіяти зі складними ситуаціями. Учні пройшли Вебквест «Конвенція ООН про права дитини» та отримали сертифікати. Здобувачі освіти 9 класу змонтували соціальний ролик «Я маю право на…»

Ми впевнені, що набуті знання та ідеї стануть основою для подальших ініціатив у сфері правової освіти та розвитку.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування